Etichete tesute

Oferim toata gama de etichete tesute personalizate din poliester sau bumbac. Marginile acestor etichete pot fi: tesute, taiate ultrasonic, taiate la cald. Pentru noile modele, mai ales pentru etichetele care se folosesc la imbracamintea pentru dame, noi recomandam producerea de etichete cu margini tesute. Acestea, daca sunt aplicate mai ales in zona gatului, datorita acestor margini tesute impiedica eventualele zgarieturi pe care celelalte modele le-ar putea produce.

De asemenea clientul poate opta pt. varianta "high definition" a etichetelor tesute (o concentratie mai mare de impunsaturi pe centimetrul patrat) ceea ce confera o mai mare acuratete a modelului si a imaginii, culorile fiind mult mai vii . Materialele ca Satin sau Damasc, pot fi mixate pana la 8 nuante de culoare printr-o singura trecere prin masina. Finisarile finale sunt: taiate simplu, taiate si indoite la mijloc, la extremitati sau trapezoidal. De asemenea pot fi taiate pe forme speciale sau cu embosaje folosind matrite de magneziu sau zinc.

Etichete de carton

Cele mai solicitate sunt etichetele de marca, sau promotionale pe care le producem intr-o gama variata de cartoane, cretate si dublu cretate, offset, colorate in masa sau cu striatii, de diverse marimi si grosimi.

Pe langa acestea mai sunt etichetele de pret, ce pot cuprinde si cod de bare, marime, tara de origine, model si alte informatii variabile. Din experienta noastra, noi stim ca un cod de bare pe langa faptul ca poate fi de mai multe feluri (EAN, ITF, UPC etc) acesta cuprinde in el referinte la absolut toate informatiile despre imbracamintea respectiva. De aceea noi suntem foarte atenti la acest aspect si suntem recunoscuti de clientii nostrii ca tratam foarte serios aceste informatii, ne documentam, facem analogii cu alte tipuri de variabile pe care le-am lucrat si nu in ultimul rand, consultam clientii sau colegii nostrii din alte tari.

Etichete adezive

-etichete adezive care se aplica pe umeras.
-etichete adezive de cutie. Cutiile in care se transporta imbracamintea, de obicei au lipite pe ele etichete adezive de dimensiuni mai mari, care cuprind informatii despre adresa locurilor unde au fost fabricate, a destinatiei acestora, precum si a modelelor de imbracaminte pe care le contin.
-etichete adezive care se aplica pe haine si care marcheaza posibile defecte ale acestora

Aproape toata gama acestor etichete sunt din hartie, exceptie face cazul in care clientul necesita etichete din PVC transparent, folosite ceva mai rar decat cele de hartie

Button bags

Pliculete pentru nasturii de rezerva. Acestea au forme variate, de la un model la altul. In general le producem dintr-o hartie mai subtire pentru o mai buna indoire si lipire a acestora.

E-Montllo - Etichete tesute, de compozitie, marime si embosate

Comanda Acum!