Tehnologie Avansata

Tehnologie Avansata

Productia firmei Etiquetas Montllo se desfasoara pe un spatiu de 3500mp. Datorita faptului ca in intervale scurte de timp, schimbam ulilajele, prin vinderea celor vechi si achizitionarea altora noi, concuram cu succes in domeniul calitatii.

Calitatea, acesta este principiul de marketing pe care se bazeaza filosofia companiei noastre . Intotdeauna suntem la curent cu noile modele de masini, iar cu ocazia targului international de vanzare a acestor utilaje (ITMA) achizitionam noile tehnologii pe care cautam sa le integram in procesele de productie.

Sistemul de productie este controlat de un software complex, numit SGP, care permite supervizarea oricarui proces si ofera posibilitatea de a cunoaste in fiecare moment in ce stadiu de executie se afla lucrarea, de la lansarea comenzilor facuta de biroul de customer service si pana la finisarile finale aplicate etichetelor (procese de taiere, indoire, stantare, embosare, plastifiere, lacuiere etc). De asemenea clientii nostrii pot accesa un cont propriu deschis pe site-ul nostru si urmari in ce stadiu de realizare sunt comenzile lor.

E-Montllo - Etichete tesute, de compozitie, marime si embosate

Comanda Acum!